De gelijkenissen met ‘meccano’ zijn treffend!

Skelletbouw is dé toekomst!

Skelletbouw doet onmiddellijk denken aan het wereldberoemde bouwspeelgoed ‘meccano’. Er zijn immers steeds meer raakvlakken tussen woningen en industriële gebouwen. PRecoBUILDING uit Peer heeft ervaring met de montage van industriële bouwstijlen.

Een uniek profiel in combinatie met doordachte verbindingsstukken kunnen stalen constructies worden gebouwd met diverse toepassingen. De eenvoud van skellet geeft u een gevoel dat u creatief bezig kan zijn met speelgoed. Het verschil is echter dat u werkelijk kwalitatieve stalen constructies bouwt voor uw pand.

Industriële bouwstijlen

In de huidige tijden maken industriële bouwstijlen een zichtbare opmars. Architecten houden er bijvoorbeeld duidelijk rekening mee in de vorm van isolerende dakpanelen. De ervaring met het plaatsen van industriële dakpanelen komt hier bijgevolg goed van pas.

Skelletbouw is duidelijk het systeem van de toekomst. Op ‘meccano’-wijze kunnen er industriële constructies gemaakt worden die naast hun functie er ook elegant uitzien. Het Peerse bedrijf PRecoBUILDING is gekend en ervaren met deze skelletbouw. Maak spoedig een afspraak via het contactformulier.